Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - strukturovaně

 <<<  1 - 10  11 - 13  1 - 13  >>> 
25. dubna 2015 10.26 odpovědětRE: RE: Co vykrystalizuje na Bořislavce? Místní sbírají podpisy (Martin)
Naprostý souhlas s Romanem i Filipem- výšku nelze srovnávat s budovou Uniqua,a jen apouze se starou zástavbou na druhé straně Evropské. Již tak se těm lidem postaví před okna šílenost jakoby jim nestačila Evropská a její provoz a propady tunelu... Okrasný park s velkým podílem dřevin považuji osobně rovněž za nejlepší řešení - byť se někomu zdá, že je zde již parků hodně - tím je právě přece Praha 6 typická a pro to vyhledávaná: Nechceme to měnit!
A o pohřbených Vlasovcích ve spodní části u Kladenské vypráví hodně pamětníků: prý jim přejeli nohy náklaďákem a mrtvoly naházely do jámy v místě budoucí výstavby.
Nenechme zde vyrůst další šílený "Golden Triangl" jako na křižovatce Střešovická a Patočkova...
25. dubna 2015 12.15 odpovědětRE: RE: RE: Co vykrystalizuje na Bořislavce? Místní sbírají podp (Jirka)
Srovnávají s Uniquou, a protější krystal má být dokonce o 5,4 m vyšší, ač v reklamních materiálech hovoří pouze o 2,5 m. Park už se asi nepodaří, pozemek je dle ÚP stavební...
20. července 2015 13.49 odpovědětRE: RE: RE: Co vykrystalizuje na Bořislavce? Místní sbírají podp (Vladimír)
Mám-li k tomu něco říct, tak je mi to úplně jedno jakej sajrajt, a jak vysoký, se tam vykrystalizuje, protože stejně nebudu mít na to, abych ten barák na něco osobně využil, a to nepočítám, že by mi mohl něco pozitivního v budoucnu přinést, např. zvýšení mé životní úrovně budoucího důchodce. A kdyby ho třeba nějaký ISák v budoucnu sestřelil, tak je mi to taky jedno, protože až nahoru na Kladenskou to stejně nespadne. :-))) To je můj demokratický názor na stavbu.
 <<<  1 - 10  11 - 13  1 - 13  >>>