Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

10. března 2014 11.21 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Spolek Via Praha 6)
Připojujeme se k výzvě členům Komise územního rozvoje m.č. Praha 6, aby odmítli navýšení kódu míry využití území někdějších Strnadových zahrad, které má být projednáno dne 11.3. 2014 a žádáme, aby radnice m.č. Praha 6 o záměrech v této lokalitě informovala veřejnost a zahájila v tomto směru otevřenou diskuzi.

za Spolek Via Praha 6
Irena Vočková
členka výboru
10. března 2014 11.36 přidat komentář Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Komisi územního rozvoje a Radě MČ Praha 6! (článek)
Namísto radnicí dříve slibovaného parku vyroste zřejmě vbrzku nové sídliště. Developer usiluje o větší zahuštění území, než mu umožňuje územní plán.
10. března 2014 12.24 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Ing. Romana Pospíšilová)
Nesouhlasím s vybudováním sídliště v lokalitě Strnadova zahradnictví a nesouhlasím se způsobem, kterým dochází k rozhodování o změnách využití území kterého jsem součástí. Jsem nespokojena se záměrnou neinformovaností, kdy v časopise Šestka, financovaného z veřejného rozpočtu nejsou komunikovány s veřejností takto zásadní informace. Souhlasím se všemi postupy občanských i jiných združení, které budou napadat a odhalovat obcházení zákonů s cílem ohlupování veřejnosti s cílem prosazení klientelismu.

Ing. Romana Pospíšilová
10. března 2014 13.55 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Elkena Dobiášová)
Také já souhlasím s výzvou členům Komise územního rozvoje m.č. Prahy 6 a očekávám od našich zastupitelů, že budou (nejen zítra a nejen pokud jde o Strnadovo zahradnictví) rozhodovat tak, jak slibovali a jak od nich jejich voliči očekávají - v zájmu obce a ve spolupráci s ní, ne v zájmu developera, bez ohledu na obec. Výsledky radničních hlasování by nám pak měly podstatně usnadnit rozhodování v letošních volbách do obecních zastupitelstev.
11. března 2014 9.08 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Pavel)
Podporuji! Rozhodně by se mělo naložit s tak velkým územím uvážlivě!
11. března 2014 9.12 odpovědětRE: RE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva (Pavel)
Já už mám rozhodnuto! Rozhodně je třeba už konečně odstavit moloch ODS+ČSSD!!! Na tom rozhodnutí téhle "odborné" komise pod vedením ušaře v této jedné kauze nic nezmění.
11. března 2014 10.11 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Chládková)
Doufám, že nezvítězí ti, kteří podporují všechny megalomanské stavby na Praze 6. Alespoň v tomto případě..
12. března 2014 0.34 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Jana Outratová, Ing. CSc)
TRVÁM NA PŮVODNÍM ÚZEMNÍM PLÁNU -
ZACHOVÁNÍ PARKU/ ZAHRADY.
Jana Outratová
13. března 2014 11.20 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Zdeněk a Soňa Thomovi)
Podporujeme zachování přírodního areálu Strnadova zahradnictví a omezení eventuální výstavby na co nejšetrnější míru. Rozhodně by nemělo být narušeno přírodní území kolem Veleslavínského potoka.
Zdeněk a Soňa Thomovi
24. března 2014 22.40 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (jana)
Dobrý den, také sledujeme kauzu zastavění bývalého zahradnictví. Ráda bych se zeptala vás informovanějších - jak si máme představit ulici Na Rozdílu jako ´průjezdnou v obou směrech´? Znamená to, že jsou v plánu i změny dopravního značení v oblasti?
11. května 2014 13.15 odpovědětRE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva Kom (Mandíková)
Slyšel jsem že některý občané zakládají občanské sdružení aby udělali dusno developerům a nasledovaně od jích vymáhali výpalné za to že jím dají pokoj. Proto v zákoně bude změna. Kouknete na publicistický pořad "Nedej se!" na ČT2 13.05.2014 v 11:40 hod. Případ káceni stromu u Říčany a související změny v zákonem.
Jinak, chci se zeptat, proč jste neprotestovali u tohoto projektu: www.viladomyveleslavin.cz který je 300 m od "U Strnadových zahrad" a máji 4. pater což znamená min. zastavitelnost "D".
Mandíková
11. května 2014 19.36 odpovědětRE: RE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva (Jirka Škvor)
Dobrý den,

díky za upozornění na pořad ČT Nedej se! s titulem "Účast občanů nežádoucí". Přidávám k tomu odkaz: www.ceskatelevize.cz

K "protestování": převážně se náš web snaží informovat, upozorňovat a případně apelovat na radnici. Nejsme občanské sdružení, nemáme tedy ani IČ, a tedy ani do správních řízení nemůže P6 ztrácí tvář vstupovat.

Viladomy Veleslavín: Nyní má pozemek dle ÚP dokonce E, byl vždy stavební (i když tam byla změna z VVS apod.). Nepsali jsme o projektu (podobně a bohužel jako o mnohých jiných) z prostého důvodu: jednoduše se nedostává na všechno čas ;-) Věřím, že vaše úvodní zmínka o "dusnu", "výpalném" a "neprotestování" nesměřovala na naši iniciativu :-)

za iniciativu
Jirka Škvor
11. května 2014 19.45 odpovědětRE: RE: Strnadovo zahradnictví znovu na scéně - zahušťuje. Výzva (Jirka Škvor)
Poslední informace o budoucnosti Strnada a okolí lze snad zjistit z urbanistické studie v článku www.praha6ztracitvar.cz

Podrobnější konkrétní dopravní režim však není ve studii uveden. Více není v tuto chvíli zřejmě známo.

J.