Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

20. února 2025 19.43 odpovědětRE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Laura Bellini)
Také jsem studovala dálkově a vím, jak je obtížné studovat a pracovat a mít čas na splnění všech studentských úkolů, zejména ve vyšších ročnících. Nyní je to ale jednodušší, jakoukoli práci si můžete objednat online u zkušených autorů, kteří pracují kvalitně a se zárukou splnění jakékoli práce na výbornou. Objednat si můžete jak jednoduché kontrolní práce, tak i diplomové a disertační práce a seminární práce.
20. února 2025 11.38 odpovědětRE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Kasandra)
Velmi dobře, že se tu ptáte na vypracování bakalářské práce, jen bych na to sama neměla čas. Děkuji za tip na skvělou platformu, kde si můžete nejen objednat jakoukoliv práci pro studenty, ale také najít odborné studijní materiály k bakalářským a diplomovým pracím. A brzy budu muset napsat diplomovou práci.
20. února 2025 10.22 odpovědětRE: RE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Karina)
Máte pravdu; existuje mnoho platforem, které poskytují profesionální služby psaní pro studenty, včetně pomoci s bakalářskými a magisterskými pracemi. Tyto služby mohou být přínosné zejména pro ty, kteří hledají kvalitní výzkumné materiály nebo rady ohledně strukturování své práce. Jednou z renomovaných stránek, kterou můžete zvážit je studhub.cz Nabízí širokou škálu profesionálních studijních materiálů a zdrojů určených speciálně pro projekty diplomových prací v různých akademických oborech.
18. února 2025 22.08 odpovědětRE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Leonardo)
I think that you can order almost any work for students on special sites where professional authors write such work. You can also find and buy material for diploma or other work as well on such sites at a favorable price. It depends on what topic of your work and what course of study at the university.
18. února 2025 18.06 odpovědětRE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Kasandra)
Prosím o radu chudého studenta, který mi může pomoci s napsáním bakalářské práce z ekonomie. Studuji na vysoké škole na částečný úvazek, mám dvě zaměstnání a práci prostě nestíhám. Slyšela jsem, že teď existují takové stránky, kde se dají objednat všechny druhy studentských prací na zakázku. Řekněte mi o takovém zdroji.
15. září 2014 18.38 odpovědětRE: RE: RE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Jitka Vesela)
Chcete opravdu Dejvice utopit v betonu???????????
Ale co vam asi rika zelen?
Dejvice a jeji vzdusnost - stromy - parky - tam se dalo krasne zit, ale to co mate v umyslu je katastrofa. Jako z horor-filmu.
Kdepak jste vyrustali Vy co to planujete???????????
Zizkov - Karlin nebo se chcete v Praze zvecnit???
30. dubna 2014 14.05 odpovědětRE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (j-z)
Jakožto rodilí „Dejvičan“, později student ČVUT, nyní již jen návštěvník trhů a příležitostný pejskař, s lítostí sleduji, jak se živý venkovní prostor stává prostorem betonovým. Engel/Neengel - ptá se někdo místních, co si vlastně přejí? Fajn, chybí mi kino, sámoška střední velikosti, ale víc mi budou chybět parky, kterými byla/je/a nebude? P6 proslavená.
Osobně vnímám zástavbu kuláťáku jedině jako kompromis - průčelí ze 3 stran (dejme tomu podkova) a za ním robustní zelený pás / park. Jen ne hmotu, která již přetížený uzel VN dodělá generovanou dopravou všeho druhu.
23. dubna 2014 22.12 odpovědětRE: RE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Petr D)
Požadavek dořešení náměstí jako celku vidím také jako oprávněný! Geometricky ale navrhované staré-nové úplně nevychází, rozhodně to není "půl na půl". Englovo je 5/8, medvěd 1/8 a zbytek s tržištěm 2/8. No, spíš se vůle ke společnému řešení a celkovému pohledu na Kulaťák asi nenajde... :-(
23. dubna 2014 9.35 odpovědětRE: Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (Roman Krasnický)
Myslím, že z debat o ledním medvědovi a dostavbě kulaťáku uniká jeden podstatný moment. Dostavba by v každém případě měla být v jednom architektonickém stylu: a) kopie Engelova návrhu, čili žádná současná architektura. Je to asi nereálné, ale mělo by to logiku: kulaťák nebyl dostavěn proto, že byl odmítnuta Engelova architektura jako taková, ale z objektivních důvodů stojících mimo estetická kritéria (krize a nedostatek peněz, pak okupace atd.)
b) současná architektura, žádná napodobenina tehdejšího stylu. Z tohoto hlediska mi lední medvěd nevadí, ale pokud bude postaven, pak zbývající dostavba musí být ve stejném stylu. Celkově by pak náměstí nepůsobilo rušivě, byly by tam dva styly "půl na půl", které by se doplňovaly. Bohužel se obávám, že může dojít k nejhoršímu: lední medvěd + např. návrh oněch kostek se zelení na střeše. Pak bude náměstí působit jako slepenec.
23. dubna 2014 9.35 přidat komentář Nápady pro Kulaťák. S čím studenti přijdou? (článek)
Na poslední chvíli jsme zachytili přednášku Nápady pro Kulaťák. Byla předkrmem studentům Fakulty architektury ČVUT pro následný workshop. Co přitom navaří, uvidíme v květnu ve Skleňáku. Přinášíme několik obrázků z prezentace a pár postřehů. Na scéně byl samozřejmě také Lední medvěd.