Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

10. prosince 2012 12.09 odpovědětRE: RE: RE: Slibovali park, navrhují byty (MUDr. Radim Makovský MBA PhD.)
Za vstup na soukromý pozemek nemůže majitel. CO tam kdo udělá, je jen jeho odpovědnost s vyjimkou, že někdo spadne do nějaké jámy nebo na něj spadne skleník.

Podl stavebního zákona má MČ právo odkoupit pozemek za úřední cenu, pokud je využitím zeleň/park. Že se o to nebude starat soukromý majitel je sice smutné, ale logické.
14. dubna 2012 18.05 odpovědětRE: RE: Slibovali park, navrhují byty (Anna Matoušková)
K oprávněným stížnostem k situaci na pozemcích Strnadova zahradnictví je třeba říci, že za stav a bezpečnost na svých pozemcích zodpovídá vlastník přičemž situace zde nijak nesouvisí se schválením nebo neschválením změny územního plánu a následnou výstavbou. Navíc ani případná přeměna na stavební pozemky ještě nezaručí, že se stavět začne a že se něco změní. Pokud by majitel měl zájem něco vyřešit mohl by tak učinit okamžitě např. tak, že svěří ostrahu areálu ochrance. Dovedete si představit, že by např. někdo v ul. Nad Bořislavkou nechal na své zahradě tábořit skupinu bezdomovců aniž by zde zasáhla policie?
9. dubna 2012 22.37 přidat komentář Slibovali park, navrhují byty (článek)
Přinášíme článek z Hospodářských novin k našemu žhavému tématu - plánované zástavbě Strnadova zahradnictví.
9. dubna 2012 22.29 odpovědětRE: Slibovali park, navrhují byty (helena.misova)
dobrý večer,bydlím v těsném sousedství Strnadova zahradnictví,jsem proti velké výstavbě,ale raději budu koukat na rodinné domky než na desítky opilých zfetovaných existencí,kteří dělají neskutečný nepořádek,všude se válejí lahve ,plechovky,krade se a to vše v okolí školy aškolky,nikdy se v této části Prahy, tak špatně nežilo,stahují se sem bezdomovci z celé republiky,prosím už něco dělejte s pozdravem Míšová