Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - strukturovaně

8. dubna 2014 19.04 přidat komentář 20 milionů do Parku generála Cárdenase! Potřebujeme radniční megalomanii? (článek)
Za starostování Tomáše Chalupy zamýšlela radnice protočit 50 miliónů korun za přetavení příjemné a sympatické rokle parku Ve Struhách na Japonskou zahradu. Struhy pod tlakem veřejnosti odolaly. Podobný záměr, i když za menší peníze, dnes čeká park Generála Lázaro Cárdenase.
8. dubna 2014 19.04 odpovědětRE: 20 milionů do parku Generála Cárdenase! Potřebujeme radniční (stepan rudolf)
Probůh,
tady jsou na stavebním a dopravním odboru opravdu Superinženýři. Namísto likvidace asfaltových hnuso- cestiček od školy a od hřbitova a kolem dokola a jejich nahrazení jemnou dlažbou, popř. mozaikou, možná doplněné o pítko, jako na Klárově (Malostranské). Vymyslí fífákovinu nejhrubšího zrna, jako koupátka pro pejsky a mimina dohromady.
ZA 20 Mega!!!

Totéž výroba ostrůvků a parkoviště mezi parkem a ulicí Ch. de Gaula. Při parkování kolmo by se tam vešlo podstatně více aut, slepý prostředek by tam n emusel být. Jsem zvědav, mkdo si tam jako první v zimě ve sněhu utrhne kolo a zažaluje OU P-6. To bude zajímavé.
9. dubna 2014 16.58 odpovědětRE: 20 milionů do parku Generála Cárdenase! Potřebujeme radniční (rugon)
Pokud nedokáže radnice, městská policie, státní policie či jiná instituce zajistit, a moje více než 50-ti letá zkušenost za dobu co bydlím na Praze 6 říká, že nedokáže, aby se z parku nestala denní i noční "noclehárna" a "hospoda" bezdomovců jako je tomu v parcích v Rooseveltově ulici, na Lotyšském náměstí a na náměstí Interbrigády, pak jsou to jednoznačně vyhozené peníze.
A udělat z parku "výstavní síň" soch jihoamerických generálů a státníků mě přijde úplný úlet.
14. dubna 2014 13.28 odpovědětRE: 20 milionů do parku Generála Cárdenase! Potřebujeme radniční (Lucie Váchová)
Prosíme odpůrce této tzv. revitalizace parku o podpis v naší petici:

www.petice24.com