Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - strukturovaně

19. srpna 2015 12.57 přidat komentář Bořislavka - hořce úsměvné pokračování skandálního výzkumu (článek)
V nedávném článku jsme podrobili kritice průzkum na téma Bořislavky. Netušili jsme, jakého pokračování se ještě dočkáme.
19. srpna 2015 12.57 odpovědětRE: Bořislavka - hořce úsměvné pokračování skandálního výzkumu (janah)
Patri tam park. Zdejsi amaterismus ma ale take docela grady. Pokud nekdo nevedel, proc ma soucet v grafu 101 nebo 99% (jak je tu na obrazku), na sociologii letel od zkousky uz v prvaku:-) tzv. podivnost, ktera asi nevadi ani Simaru, je vysvetlena v jedne vete v tabulce autora pruzkumu (to je slozitejsi ucivo ze tretaku:-)). Proboha, cetl to predtim nekdo cele?? Vidim to na uprimnou omluvu:-) ale musi byt zvykli. proc si radnice pruzkum zadala?! nezjistil nic noveho, ze infrastruktura neja urven prece vi dlouho! A to nacasovani?!
20. srpna 2015 7.50 odpovědětRE: RE: Bořislavka - hořce úsměvné pokračování skandálního výzku (Jirka)
Sypeme si popel na hlavu. Nesprávně jsme poukázali na součty 101 % v prezentaci výsledků. Při součtu zaokrouhlených hodnot nemusí vždy vyjít 100 %. Za své nesprávné tvrzení se omlouváme.
28. srpna 2015 13.17 odpovědětRE: RE: RE: Bořislavka - hořce úsměvné pokračování skandálního v (Radka)
Bohužel důležitější je to, jakým způsobem se radnice staví k této OBR stavbě. Jednou provždy už tam bude ta velikánská zbytečnost a přitom bychom my, kdo zde žijeme, uvítali obyčejné a poctivé řeznictví, pekařství, květinářství, ovoce a zeleninu (nikoli 4.vietnamskou večerku) apod. KKCG bude mít z krystalů jeden - nejblíže autobusové smyčce- ty nejvyšší budovy budou jen kanceláře, které budou víceméně prázdné. ACHJO! Děkuji P6 ztrácí tvář za neúnavnou a poctivou práci.