Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - strukturovaně

12. července 2015 22.30 přidat komentář Ve jménu Bořislavky - odpovězte! Skandální výzkum. (článek)
Obchodně administrativní centrum na Bořislavce se ocitlo ve fázi územního řízení. Radnice jako účastník řízení se zřejmě rozhodla podivným výzkumem občanské vybavenosti získat pro Krystaly na Bořislavce ospravedlnění. Podívejme se na výsledky výzkumu podrobněji.
12. července 2015 22.30 odpovědětRE: Ve jménu Bořislavky - odpovězte! Skandální výzkum. (Pouzar)
Na prvni pohled je ten vyzkum divny, diky za pomerne hloubkovou analyzu. Dokazuje, ze ten muj prvni dojem neklamal. Je to zkratka svindl.
17. července 2015 20.52 odpovědětzpracovatel průzkumu (Ondřej Sládek)
podíval bych se i na to co je MindBridge Consulting (neboli dříve Altros Group) "pomoc při řízení obchodní činnosti, při provozování obchodů a obchodních činností průmyslového nebo obchodního podniku, obchodní poradenství, poradenství v oblasti výzkumu trhu, organizování a uzavírání obchodních transakcí - v rámci této třídy, organizováni kontraktů pro nákup a prodej zboží a služeb, zvláště v oblasti výzkumu trhu, reklama a marketing, včetně reklamy a marketingu prostřednictvím Internetu, marketingového výzkumu a poradenství, provozování virtuálních obchodních středisek na Internetu v oblasti výzkumu trhu a poradenství; (41) výchova, vzdělávání, pořádání školení, kurzů, workshopů, lektorské činnosti, vydavatelské činnosti, vydávání elektronických publikací, poskytování on-line elektronických publikací; (42) poskytování počítačového software, jeho údržba a pronájem, poradenství v oblasti počítačového software."
zdroj: www.upv.cz
31. července 2015 14.26 odpovědětRE: Ve jménu Bořislavky - odpovězte! Skandální výzkum. (Věra Kučerová)
Také jsem byla dotazovaná v tomto průzkumu a nemohu si pomoci, ale já bych byla ráda, kdyby centrum v této podobě vzniklo. A nejsem sama, z mého okolí by to uvítala většina lidí
3. srpna 2015 6.33 odpovědětRE: RE: Ve jménu Bořislavky - odpovězte! Skandální výzkum. (Ondřej T.)
Takovou obludnou děs a hrůzu? Ne díky!
13. srpna 2015 2.02 odpovědětRE: RE: Ve jménu Bořislavky - odpovězte! Skandální výzkum. (Boris Kubovčiak)
Také si nemůžu pomoct, ale je zjevné, že budova BLOX 11 na Evropské je výstražným znamením, že vláda věcí tvých se ti lide Prahy 6 vymkla z rukou a bez tvé snahy se ti jen tak nenavrátí; prachy sypané shůry do "osvěty" odborníků a vládnoucích činovníků se mění na výroky o zájmu mlčící většiny a zaslepují skutečnost, že "císařovy nové šaty" mají velikost XXL namísto přípustných XL.
15. listopadu 2016 15.38 odpovědětRE: RE: Ve jménu Bořislavky - odpovězte! Skandální výzkum. (quido)
Taky proti tomu nic nemam. Když se podivam na ty okolní komunisticky baraky tak tohle bude prijemny zpestreni okoli.