Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - strukturovaně

7. ledna 2010 21.14 odpovědětBeseda o metru - staveniště CV3 K Lánu (Jakub Těšínský)
Vážení,

byl jsem spolu s některými z vás na veřejné besedě ohledně metra. Pokusím se o pár velmi stručných poznámek k věcem, které mne zaujaly pro ty kdo se tam nedostali a kdo jako já bydlí v ulici K Lánu.
7. ledna 2010 21.15 odpovědětRE: Beseda o metru - staveniště CV3 K Lánu (Jakub Těšínský)
* Staveniště CV3 v ulici K Lánu se začne konstruovat do cca dvou měsíců, nedá se s tím už v této fázi mnoho dělat - doposud se podařilo alespoň zmenšit jeho část před školou. Díky vlastnickým právům a (i mnou) podaným námitkám nebude sahat až k domům naproti a je patrně zrušen výjezd do ulice Na dlouhém lánu, čili pod okny a před vchodem sice budeme mít dvoupatrové unibuňky, ale alespoň tam nebudou jezdit auta, také se podařilo staveniště o maličko zkrátit ze strany od ulice Na dlouhém lánu. I přes to že jsem podával námitku se mi bohužel zatím nepodařilo se dostat k výsledným plánům, mám jen předchozí variantu a spoustu ústních prohlášení, ale vypadá to, že to bude jak říkám.
7. ledna 2010 21.15 odpovědětRE: Beseda o metru - staveniště CV3 K Lánu (Jakub Těšínský)
* Do 14 dnů budou dle pana Krásy na stránkách metroprojektu detailní finální plánky všech stanic a jak mi bylo slíbeno i stavenišť. Jsem zvědav jak se budou lišit od těch co mám teď. Kdo je objeví, prosím přepošlete jejich url ostatním.

* Největší zátěž kdy budou co pár minut vyjíždět náklaďáky se zeminou bude trvat 12měsíců. Pak se provoz zmenší, celkově staveniště bude v provozu 4 roky.

* Vyvážet se bude JEN zemina pro stavbu stanice Červený vrch, zemina pro ražení tunelu se bude vyvážet u stanice Vokovická.
6. března 2010 19.44 odpovědětRE: RE: Beseda o metru - staveniště CV3 K Lánu (Anna Matoušková)
Díky za informace, prosím určitě dejte na tento web vědět pokud se ohledně záboru prostrantsví v souvislosti se stavbou stanice metra Červený vrch v oblasti ZŠ Na dlouhém lánu objeví něco nového, určitě to bude zajímat nejen zde bydlící, ale i rodiče dětí ze zdejší školy a školky.