Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

19. května 2013 10.02 odpovědětRE: RE: RE: Plán na výstavbu administrativního bloku v Praze-Bub (jiří gebert)
tak tedy ty Hradčana pane ,ty máme taky kvůli těm turistum?
18. května 2013 23.31 odpovědětRE: RE: Plán na výstavbu administrativního bloku v Praze-Bubenči (Loun)
Ať už ty ruiny konečně někdo zboří. Radši ať je tam takováhle pěkná moderní budova než dalších x let chátrající zbytečnej barák. Všichni se pořád odvoláváte na jedinečnost Prahy, ale turisti se prochází úplně někde jinde než okolo fotbalových stadionů a vil v Bubenči.
1. března 2013 9.46 přidat komentář Plán na výstavbu administrativního bloku v Praze-Bubenči budí odpor (článek)
Téma budovy Lordshipu na Špejcharu se dostává i do periodik. To bývá předzvěstí, že začíná jít do tuhého. Lordship staví u sousedů "na sedmičce" taktéž kontroverzní Palác Stromovka. Článek přebíráme ze serveru IHNED.cz.
28. února 2013 10.20 odpovědětRE: Plán na výstavbu administrativního bloku v Praze-Bubenči bud (jiri gebert)
Projekt Lordship je nevhodným měřítkem a stavby
a destrukcí stávající zástavby jednostraně orientovan na profit a znehodnocuje esemble pražské památkové zony. Letenská plán je protiváhou a tak i součástí nejcenějšího památkového území Hradčan tedy nejen Prahy,České republiky ale i světového kulturního dědictví UNESCO. Ukazuje se,že občané a občanské iniciativy si poklady svého dědictví před politickou prodejností chtějí ochránit. V politickém spektru ale mají skutečnou podporu snad jen strany Zelených. Najde se podpora osobností z hospodářství, politiky a kultury?
Vždyt rating Prahy stojí jen na její světové jedinečnosti.
Jiří Gebert Architekt