Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

9. listopadu 2015 14.21 odpovědětRE: Zeleným je vytýkáno, že je kritizuje opozice (!). Sdružení, (Jan Procházka)
Dobrý den, chtělo by to trochu objektivní přístup k problémům a ne jen snahu se zviditelnit. V Praze 6 při volební účasti cca 43% získala necelých 11%. V zásadě to znamená že Stranu zelených na Praze 6 podporuje cca 5% oprávněných voličů.
Myslím si, a i postup zastupitelů SZ tomu nasvědčuje, že program této strany je založen na negaci.
Doufám, že Vaše příspěvky příště budou objektivnější.

Jan Procházka
9. listopadu 2015 14.21 přidat komentář Zeleným je vytýkáno, že je kritizuje opozice (!). Sdružení, spolky i občané jsou situací znepokojeni. (článek)
Z nejrůznějších směrů se ozývá kritika vyloučení Strany zelených z radniční koalice. Důvody výpovědi jsou nekonkrétní a nepřesvědčivé a nad celým postupem se ozývají znepokojené hlasy.
9. listopadu 2015 15.49 odpovědětRE: RE: Zeleným je vytýkáno, že je kritizuje opozice (!). Sdruže (Lenka Špičáková)
Dobrý den pane Procházko,
zajímalo by mne, který bod založený na negaci z programu Strany zelených máte konkrétně na mysli?
Děkuji za odpověď.
L. Špičáková
13. listopadu 2015 14.10 odpovědětOdpověď (Jan Procházka)
Dobrý den, nepsal jsem nic o programu SZ, ale myslel jsem přístup SZ k řešení jednotlivých, i problematických, témat. To ale nebylo to hlavní na mém příspěvku. Závěrem snad, že není vhodné takové věci řešit psaním příspěvků na internetu a reakcemi na ně.

Jan Procházka