Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

7. července 2024 15.31 odpovědětRE: RE: Hotel Petynku vystřídá Polyfunkční (převážně bytový) dům (Tommy)
Ve skutečnosti je firma dobrá. Také jsme je oslovili. Ale dozvěděli jsme se o nich od sousedů. Stavěli nový dům a objednávali si úklidové služby, aby odstranili veškerý stavební odpad, a také jim udělali elektrikáře. Požádali jsme je o pomoc při výměně podlahové krytiny. V případě, že potřebujete opravit dům, neváhejte se na ně obrátit.
5. července 2024 11.57 odpovědětRE: RE: Hotel Petynku vystřídá Polyfunkční (převážně bytový) dům (Paul Mendez)
Díky za informaci. Chceme vyměnit staré dveře za nové. Oni to dělají, ne? Nyní jako rachot čekáme na dodání nových dveří a už budeme plánovat, které dveře kam nainstalovat do domu. Je třeba to všechno udělat přesně tak, aby byly dokonale rovné mezery a aby se nic nezhroutilo.
4. července 2024 11.07 odpovědětRE: Hotel Petynku vystřídá Polyfunkční (převážně bytový) dům (Donald Woods)
To se bohužel stává. Nejčastějším problémem je, že se v samotném zámku rozpadá larva. Zde je již nutné zámek kompletně rozebrat a je vhodné vyměnit samotné dveře již s hotovým vestavěným zámkem. Pokud se obrátíte na naši firmu mistrhouse.cz uděláme to rychle pro vás i pro vás a brzy si budete moci vzít všechny své věci a dostat se do místnosti. Tím spíš, že přijdeme do hodiny. Provedeme všechny potřebné práce na potah dveří všech obtížností.
4. července 2024 10.48 odpovědětRE: RE: Hotel Petynku vystřídá Polyfunkční (převážně bytový) dům (RichardMoody)
Jak se vám tak podařilo nechat všechny své věci v místnosti, kde se zasekl zámek? Nebo se to stalo náhle? To je samozřejmě vzácné, ale stává se to. Do garáže jsem se za rok nemohl dostat, protože zámek zrezivěl. Pokud to sami nezvládnete, budete opravdu muset zavolat řemeslníka domů.
4. července 2024 10.18 odpovědětRE: Hotel Petynku vystřídá Polyfunkční (převážně bytový) dům (Daniel)
Chtěl jsem se zeptat na domy. Kdo opravuje dveře v domě? V pokoji se mi rozbila klika. Nikdy neotevřeš. A já si tam nemůžu vzít pracovní notebook. Nebo si můžete nainstalovat nové dveře? Poradíte mistrům v Praze, kteří vám poradí, jak opravit kliku dveří v domě?
4. července 2024 10.18 přidat komentář Hotel Petynku vystřídá Polyfunkční (převážně bytový) dům (článek)
Hotel vlnitých tvarů na Petynce nevyroste, nový developer přichází s polyfunkčním domem, s převažujícím podílem bydlení. V podzemí mají v budoucnu parkovat i návštěvníci plavečáku.