Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

 <<<  1 - 10  11  1 - 11  >>> 
9. června 2010 22.19 odpovědětRE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Radek Adamec)
www.praha6.cz
...Do budoucna by se měl zcela změnit charakter parku. Plánována je zde úprava japonské zahrady s veškerým zázemím, která bude přístupná veřejnosti jako zajímavost. Zahrada bude zabírat část rokle, bude oplocená a bude mít hlídače. ...Největší dopad budou mít úpravy parku na dosavadní využívání plochy k venčení psů, které bude tímto omezeno. ...
S úctou
Bc. Jan Záruba
radní MČ Praha 6
[07.04.2009]
9. června 2010 22.03 odpovědětRE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Radek Adamec)
Ještě lepší ukázka komunikace s občany je úplně dole na této stránce:

www.praha6.cz
9. června 2010 21.54 odpovědětRE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Radek Adamec)
www.praha6.cz

Zde uvedená otázku a odpověď by zasloužila zařadezi dokumenty k tématu.
8. června 2010 4.33 odpovědětRE: RE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Radek Adamec)
Oslovil jsem dokonce clena ci predsedu redakcni rady Sestky Bachoru, zda otiskuji reakce ctenaru, ale dostal jsem docela agresivni odpoved... neco, ze si jen obcas vyberou odpoved na dotazy z webu Prahy 6, ze hriste vedle se opravi (myslel asi tu parcelku u silnice, ktera neni soucasti projektu ...potrefena husa, ktera vi vic?) a vyplynulo, ze nesnasi psy (upne by je zakazal, stejne jako parkovani na ulici ...to v souvislosti s drivejsi vzpourou proti podzemnim garazim na sousednim zatravnenem namesti). Taky kamarad spis politiku ODS, nez ctenaru. Jiste bude pozvan na otviracku.

Dekuji Vam za tento web a nabizim podporu pro zachranu parku. Oplocena zahrada hospody s jednim vchodem neni park.Kdyz tomu rikaji Revitalizace parku je to lez jako za komunistu.
8. června 2010 4.27 odpovědětRE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Radek Adamec)
Od zverejneni toho clanlku v Sestce mne jima vztek a bezmoc. Bydlim vedle a me deti chodi na to hriste, co ma byt podle planku zrusene a taky (nesmyslne) oplocene. Vsichni ti pejsci budou ted kalet na chodniky... Uz si ale zive predstavuju, jak si tu hospodu za statni bude provozovat nejaky kamarad ODS (treba napul japonec ze sousedstvi) podobne jako tu galerii ve vile zrekonstruovane radnici, kde se puvodne proklamovalo, ze se budou oddavat svatby. Nakonec ale zustalo taky jen u tech spolecenskych akci kamosu. Je to nesmyslne oplocovat park s jednim vchodem, rusit hriste, stavet v parku hospodu, vse za miliony, kdyz za zlomek slo vse opravit a nechat pro lidi, kteri bydli kolem a chodi tam, ziji s nim.
27. ledna 2010 13.46 odpovědětRE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (soused)
možná nejde jen o park - vedle je ještě zdevastované hřiště, samostatná parcela cca 1000m v majetku magistrátu. V projektu zahrady se s ním zjevně nepočítá. Přátelé magistrátu už dokázali zastavět i menší plochy. Dobrý kšeft, ne?
23. prosince 2009 22.16 odpovědětRE: RE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Pejskar)
Slecno nebo pani Klaro,

ja s vami souhlasim. Nechat park jak je! Mam foxe a jestli tam udelaji plot, zmizi misto, kde se muzou psi volne probehnout. A ze tech mist zas moc neni. Jeste dodam, ze "bobky" poctive uklizim!

Jo a je docela zajimave, jak pan starosta prehazuje miliony, mluvi o dvaceti triceti jako by se nechumelilo. A jestli dobre umim scitat, tak ve hre je melounu 50! Jestli chce nekdo tvrdit, ze v tom neni nejaka mala domu....

Zdar a diky za informace!
20. prosince 2009 10.56 odpovědětRE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Klára)
Dobrý den,
tak také přidám můj názor. Jsem proti Japonské zahradě. Nechte park v podobě jako je teď. A už tam nekácejte! Ale třeba opravit cesty a doplnit lavičky by vůbec nevadilo.
Klára
14. prosince 2009 20.31 odpovědětRE: Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (Pavel Dorák)
Poslouchat pana starostu Chalupu vyžaduje poněkud odolnější žaludek. Tak to dopadá, když se k veslu dostane poněkud příliš ambiciózní mladíček, se sebevědomím zoceleným svým prolhaným vzorem-učitelem-předchůdcem panem současným primátorem pletichářem Béééééémem....
14. prosince 2009 17.48 přidat komentář Park Ve Struhách a japonská orientální zahrada (článek)
Poslední dobou se zvláště v Bubenči hodně mluví o plánované přeměně parku Ve Struhách na orientální japonskou zahradu. Přinášíme dostupná fakta k celé akci.
 <<<  1 - 10  11  1 - 11  >>>