Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

14. dubna 2014 13.28 odpovědětRE: 20 milionů do parku Generála Cárdenase! Potřebujeme radniční (Lucie Váchová)
Prosíme odpůrce této tzv. revitalizace parku o podpis v naší petici:

www.petice24.com
9. dubna 2014 16.58 odpovědětRE: 20 milionů do parku Generála Cárdenase! Potřebujeme radniční (rugon)
Pokud nedokáže radnice, městská policie, státní policie či jiná instituce zajistit, a moje více než 50-ti letá zkušenost za dobu co bydlím na Praze 6 říká, že nedokáže, aby se z parku nestala denní i noční "noclehárna" a "hospoda" bezdomovců jako je tomu v parcích v Rooseveltově ulici, na Lotyšském náměstí a na náměstí Interbrigády, pak jsou to jednoznačně vyhozené peníze.
A udělat z parku "výstavní síň" soch jihoamerických generálů a státníků mě přijde úplný úlet.
8. dubna 2014 19.04 odpovědětRE: 20 milionů do parku Generála Cárdenase! Potřebujeme radniční (stepan rudolf)
Probůh,
tady jsou na stavebním a dopravním odboru opravdu Superinženýři. Namísto likvidace asfaltových hnuso- cestiček od školy a od hřbitova a kolem dokola a jejich nahrazení jemnou dlažbou, popř. mozaikou, možná doplněné o pítko, jako na Klárově (Malostranské). Vymyslí fífákovinu nejhrubšího zrna, jako koupátka pro pejsky a mimina dohromady.
ZA 20 Mega!!!

Totéž výroba ostrůvků a parkoviště mezi parkem a ulicí Ch. de Gaula. Při parkování kolmo by se tam vešlo podstatně více aut, slepý prostředek by tam n emusel být. Jsem zvědav, mkdo si tam jako první v zimě ve sněhu utrhne kolo a zažaluje OU P-6. To bude zajímavé.
8. dubna 2014 19.04 přidat komentář 20 milionů do Parku generála Cárdenase! Potřebujeme radniční megalomanii? (článek)
Za starostování Tomáše Chalupy zamýšlela radnice protočit 50 miliónů korun za přetavení příjemné a sympatické rokle parku Ve Struhách na Japonskou zahradu. Struhy pod tlakem veřejnosti odolaly. Podobný záměr, i když za menší peníze, dnes čeká park Generála Lázaro Cárdenase.