Fórum - podle data
Jako apríl dobrý.. Znám naše developery, ale i tohle je na ně trochu moc. Doufám..
Myslím, že je to pro lidi mého smýšlení nevítané obtěžující zbytečné "zpestření". Již takto na nás ze všech stran stále něco bliká a doráží. Světelného smogu je ve velkých městech víc než dost. Mladá generace to jistě vítá,ta již nyní nedokáže mezi sebou pořádně komunikovat a tímto jim přibyla jen další hračka. Ale co na to např.neurologové, psychologové, psychiatři?!
:-(
AV.
Nejen na zviditelneni se ale hlavne a obohaceni se. Vily na Babe budou nejen krasne, ale mozna i kvalitativne lepsi, nez byly. Sdruzeni je ostudou Prahy 6.
Doporučuji si projít zveřejněné výsledky ankety:
www.praha6.cz
Z výsledků kupodivu vyplývá, že občanům nejvíce chybí dostavba kulaťáku (str.18) :-/.
No pokud se ptáte, zda se nová budova líbí, tak mně zcela určitě. Na rozdíl od těch paneláků hned vedle. A proto mně také připadá v tomto kontextu trochu legrační požadavek KÚR "přizpůsobit návrh řešení nového objektu měřítku a charakteru území".
Jak se zdá, "Praha 6 ztrácí tvář" se spojuje s Klubem za starou Prahu v boji proti moderní architektuře. Už jsem si toho všiml, kdy jste před časem ironicky psali o Kellnerově škole, která bude na Hadovce. Přitom tam opravdu nejde vytknout návrhu, že je předimenzovaný, vybočuje či porušuje nějaká měřítka. Možná ale jen vadilo, že to staví miliardář, nevím.
A co se vam na tom nelibi?!
Dobrý den, nepsal jsem nic o programu SZ, ale myslel jsem přístup SZ k řešení jednotlivých, i problematických, témat. To ale nebylo to hlavní na mém příspěvku. Závěrem snad, že není vhodné takové věci řešit psaním příspěvků na internetu a reakcemi na ně.
Jan Procházka
Dobrý den pane Procházko,
zajímalo by mne, který bod založený na negaci z programu Strany zelených máte konkrétně na mysli?
Děkuji za odpověď.
L. Špičáková
Dobrý den, chtělo by to trochu objektivní přístup k problémům a ne jen snahu se zviditelnit. V Praze 6 při volební účasti cca 43% získala necelých 11%. V zásadě to znamená že Stranu zelených na Praze 6 podporuje cca 5% oprávněných voličů.
Myslím si, a i postup zastupitelů SZ tomu nasvědčuje, že program této strany je založen na negaci.
Doufám, že Vaše příspěvky příště budou objektivnější.
Jan Procházka
Bohužel občanské sdružení Pro Hanspaulku v této věci pracuje spíše na svém osobním zviditelnění a velmi účelově vychází z neověřených informací a výmyslů. MHMP OPP na místě rekonstrukce objektu čp. 1793 provedl kontrolní obhlídku a konstatoval, že práce probíhají dle schváleného a konzultovaného postupu. Výmysl vybudování garáže pod objektem čp. 1791 je naprosto mimo realitu.