Fórum - podle data
poptávka ale jednoduše není taková, aby se do Motola muselo stavět metro.
je to nehorázný vyhazování peněz a tunel ve více významech slova. Už před výstavbou se počítá s tím, že do Motola pojedou jen vybrané spoje, hrůza!
Přitom stanice Vypich by umožnila vybudování malého terminálu, velmi dobré napojení Břevnova a do Motola by stačily nízkopodlažní pendly..
Díky za informace, prosím určitě dejte na tento web vědět pokud se ohledně záboru prostrantsví v souvislosti se stavbou stanice metra Červený vrch v oblasti ZŠ Na dlouhém lánu objeví něco nového, určitě to bude zajímat nejen zde bydlící, ale i rodiče dětí ze zdejší školy a školky.
Ano, spousta lidí jezdí do Motola jen občas. Ale pak jsou tu i tací, kteří tam jezdí každý den. Je to pokud vím jeden z největších zaměstnavatelů v oblasti (5300 zaměstnanců) a také tam jezdí studenti. Neříkám, že by se tam mělo stavět metro jen kvůli studentům a zaměstnancům, jen jsem chtěl poukázat na to, že když někdo napíše "do nemocnice se přeci nejezdí každý den", neměl by zapomínat, že tam nejezdí jen pacienti... A i ti tam někteří musí dojíždět častěji a pravidelně...
Já osobně jezdím do Motola každý den z Vinohrady, tramvají to celkem jde - akorát ten přestup dole na Plzeňské bych si klidně odpustil...
A jinak k tomu, jestli se vyšplhá nebo nevyšplhá tramvaj - někdy v 70. letech se tramvaj z Plzeňské nahoru na Vypich vyškrabat zvládla, jezdila tam asi rok či dva, ale bez pasažérů.
Jsou zkrátka věci, které tržní mechanismus nevyřeší. Trh nenařídí developerům, aby k tisícovce nových bytů postavil taky školku, či třeba domov důchodců. Prostě proto, že na tom nevydělá. A na čem nevydělá to sám od sebe stavět nebude. Radnice musí hájit zcela jinou myšlenku, než princip trhu; princip udržitelného života. Nad čím dnes mávnete rukou, způsobí totiž velké komplikace budoucím generacím... Pokud na to nemyslí pražské radnice, je dobře, že za to myslí občané a občanská sdružení.
Na Praze 13 máme stejné problémy viz.:
www.zeleneluziny.cz
Všem kolegům držím palce. Nedejte se!
možná nejde jen o park - vedle je ještě zdevastované hřiště, samostatná parcela cca 1000m v majetku magistrátu. V projektu zahrady se s ním zjevně nepočítá. Přátelé magistrátu už dokázali zastavět i menší plochy. Dobrý kšeft, ne?
jen doufám, že dokud nebude realizováno prodloužení na Suchdol, tak že bude končná přímo ve smyčce - byla by tak dosažena mnohem lepší dostupnost jak blízké nové zástavby, tak nové zastávky ČD (po mpstě zrušené železniční vlečky).
stejně tak by se Vám mohlo argumentovat "jestli se vám dosavadní podoba nelíbí, odstěhujte se".
Dobrý den, prosím administrátora stránek o opravu textu přiloženém k mému vyjádření, a to konkrétně o vymazání slova "dále" na konci závorky (aby to nebylo mylně vyloženo, obyčejná čárka mezi těmito kartely postačí). Děkuji!
* Do 14 dnů budou dle pana Krásy na stránkách metroprojektu detailní finální plánky všech stanic a jak mi bylo slíbeno i stavenišť. Jsem zvědav jak se budou lišit od těch co mám teď. Kdo je objeví, prosím přepošlete jejich url ostatním.
* Největší zátěž kdy budou co pár minut vyjíždět náklaďáky se zeminou bude trvat 12měsíců. Pak se provoz zmenší, celkově staveniště bude v provozu 4 roky.
* Vyvážet se bude JEN zemina pro stavbu stanice Červený vrch, zemina pro ražení tunelu se bude vyvážet u stanice Vokovická.