Fórum - podle data
1/3
Nazdar Patricio,
kdyby tomu opravdu tak bylo, jak říkáš ty, tj. že by se ulevilo dosavadní konečné Áčka a že by tudíž všichni občané byli šťastní a spokojení, tak by určitě neexistovaly ohledně metra žádné diskuze, na které jsou i na těchto stránkách různé odkazy. Problémů je ale naopak hodně a to jak s účelností vedení trasy, tak s jejím financováním a vůbec i se stavbou samotnou.
Já jsem se ve svém příspěvku soustředil jen na okomentování tohoto nového sloganu, o kterém se zmiňuje článek a který by se mohl brzy objevit, tj. Metrem do Motola. Motol má dnes dobré spojení, žádné metro nepotřebuje a zveličování této neexistující potřeby je zapotřebí pouze k tomu, aby po případném pádu toho prvotního, hodně politicky zabarveného sloganu Metrem na letiště, dávala takto neukončená trasa v očích občanů-voličů jakýs takýs smysl. Ale za jaké peníze! ./.
Ahoj Cendo,
ten argument s UVN neni moc vydarenej - vzdyt oproti Motolu je to daleko mensi spital! Stejne do UVN vetsina lidi jede autem, a ten zbytek kdyz pocka na tranvaj o par minut dyl, tak se jim nic nestane. Hlavne aby uz se ulevilo dosavadni konecne acka, protazenim metra se ta zatez prece rozmnelni do dalsich stanic.
Metru zdar!
Patricio
Pokud se opravdu stane, že by se prodloužení Áčka začlo stavět a v Motole by se pak dostavělo, tak by opravdu za hodně peněz bylo málo užitku. Nebo spíš vůbec žádný. Vynulovalo by se totiž pochybné vylepšení dopravy do nemocnice Motol (jediný to pak důvod celé výstavby metra podle upraveného sloganu Metrem do Motola!) s následným neoddiskutovatelným zhoršením spojení s ÚVN ve Střešovicích, protože by v důsledku zavedení metra na Petřiny vzrostly intervaly tramvají, které jediné do nemocnice jezdí.
Ztrácí tvář klidné čtvrti a získává tvář sídliště Jižní Město v sousedství dálnice. Jde o to, jak kdo tu tvář vnímá. Je mi jasné, že se paneláky a čtyřproudové komunikace leckomu líbí, ale domnívám se, že málokdo by chtěl mít takovouto komunikaci před oknem.
Slecno nebo pani Klaro,
ja s vami souhlasim. Nechat park jak je! Mam foxe a jestli tam udelaji plot, zmizi misto, kde se muzou psi volne probehnout. A ze tech mist zas moc neni. Jeste dodam, ze "bobky" poctive uklizim!
Jo a je docela zajimave, jak pan starosta prehazuje miliony, mluvi o dvaceti triceti jako by se nechumelilo. A jestli dobre umim scitat, tak ve hre je melounu 50! Jestli chce nekdo tvrdit, ze v tom neni nejaka mala domu....
Zdar a diky za informace!
Dobrý den,
tak také přidám můj názor. Jsem proti Japonské zahradě. Nechte park v podobě jako je teď. A už tam nekácejte! Ale třeba opravit cesty a doplnit lavičky by vůbec nevadilo.
Klára
Langmajer už měl dávno sedět, řídil opilej a zabil! Je neuvěřitelný, že si dovolí ještě cokoliv prohlašovat a o něčem rozhodovat, že mu není hamba. Bohužel, není, jako mnohým dalším...
Poslouchat pana starostu Chalupu vyžaduje poněkud odolnější žaludek. Tak to dopadá, když se k veslu dostane poněkud příliš ambiciózní mladíček, se sebevědomím zoceleným svým prolhaným vzorem-učitelem-předchůdcem panem současným primátorem pletichářem Béééééémem....
Jestli dobre ctu, tak ma cela ta sranda stat 50 mega?! Asi peknej kseftik, to bych se divil, ze by neslo par supu zpatky do kapes nekomu z radnice. Jako dite jsem do Struh chodil sankovat, kdyz je snih, tak je to nejblisi misto na dovadeni deti. S plotem kolem parku to pude tezko
O posunuti konecne tramvaje do Podbaby jsem uz slysel, ale nejaky planek vidim az tady. Diky!